Eiken en andere bijgebouwen zijn ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning en tuin. Schrijnwerkerij Vanspeybrouck maakt uw functioneel bijgebouw tot een feest voor het oog. Of het nu gaat over een woninguitbreiding met alle mogelijk comfort, een tuinberging, een carport, een paardestal of zelfs een poolhouse ... schrijnwerkerij Vanspeybrouck geeft er vorm aan naar ieders budget en smaak.

Tafels zijn heel prominent aanwezig in onze woning. Wij maken tafels op maat in elke houtsoort. Om de warmte van uw tafel beter te doen uitkomen, voorzien wij onze tafels niet alleen met een afwerking in kleur naar keuze, maar leggen wij over het hout een onzichtbare beschermlaag. Die laag is bestand tegen vlekken van wijn, zuren en vetten. De tafels hebben een antiek uitzicht en worden gemaakt van verouderde eik. Naast tafels maken wij bibliotheekkasten, radiatorkasten, lambrisering, plafonds in (eiken) balken, staande lampen en nog veel meer.

Schrijnwerkerij Vanspeybrouck pakt volledige interieurs aan : binnendeuren, radiatoromkasting, lambrisering en vele andere afwerkingen voor wand, plafond en vloer. Alle modern comfort onzichtbaar integreren in authentieke of nieuwe materialen met ambachtelijke look is een specialiteit die het huis al drie generaties lang onder de knie heeft, onder meer het verwerken van oude of antieke doorleefde materialen in maatwerk is een van de sterke troeven. 

Bent u toe aan woninguitbreiding of wenst u te verbouwen? Het hele bouwproces wordt gecoördineerd door Vanspeybrouck, nagenoeg alle werken gebeuren door hun eigen vakmensen. Van afbraak tot volledige afwerking : dragende constructies, alle buitenschrijnwerk, poorten, gevelbekleding, daktimmerwerk, dakisolaties, binnenafwerking. 

Traditie en gedreven vakmanschap hebben Schrijnwerkerij Vanspeybrouck gemaakt tot een huis van vertrouwen. Met Wouter Vanspeybrouck staat de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf dat prat kan gaan op een brede ervaring en diepgaande vakkennis.

In hun projecten en concepten leggen ze de lat hoog en kiest het bedrijf voor een sterke dialoog met de klant.

Of het nu gaat om binnenschrijnwerk of buitenschrijnwerk, een raam of een deur, een winkelinrichting of om het isoleren van een dak ... kwaliteit en luisterbereidheid in elk project zijn van onnoemelijk belang.

Vanspeybrouck schrijnwerkerij richt zich op nieuwbouw, renovatie en restauratie. Alle buitenschrijnwerk wordt uitgevoerd op maat, volgens de gekozen stijl, kleur en profiel.

Vanspeybrouck is ook zeer actief in de restauratie van historische gebouwen, waar esthetiek met de hoogste functionele eisten zoals warmte- en geluidsisolatie wordt gecombineerd.

Naast schrijnwerk in de meest uiteenlopende houtsoorten, werken zij ook met aluminium en pvc.